Logo Staples

Hyvä käsihygienia on erittäin tärkeää kaikilla työpaikoilla

Share via:
  • Katrin

Yhdysvalloissa ja Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan kättely levittää ihmisten välillä viruksia todennäköisemmin kuin poskisuudelmat. Jos haluat edelleen jatkaa kättelemistä, yksi tehokkaimmista tavoista ehkäistä infektioita on pestä kädet säännöllisesti saippualla ja kuivata ne paperipyyhkeeseen.

Valtaosa infektioista leviää kosketustartunnan kautta. Virukset ja bakteerit voivat tarttua esimerkiksi kätellessä tai kun kosketat pintaa, johon muut ovat koskeneet. Siksi kädet tulee pestä ja kuivata ennen ruokailua ja wc:ssä käynnin jälkeen. Tutkimukset osoittavat, että hyvä käsihygienia voi vähentää sairauspoissaoloja jopa 50 %. 

Kädet tulee pestä myös muissa tilanteissa: vaipanvaihdon, eläimen koskemisen, sairaan tuttavan luona käynnin tai ulkoaktiviteettien jälkeen sekä ennen ruoan valmistamista tai tarjoilua ja myös sen jälkeen. Ihmisten pitämiseksi terveinä – ja töissä – on tärkeää varmistaa, että toimiston kaikissa pesu- ja wc-tiloissa on helppokäyttöiset Katrin Inclusive -annostelijat ja niihin täydellisesti sopivat laadukkaat Katrin-pehmopaperituotteet. 

Keskimäärin 63 % kaikista eurooppalaisista kuivaa kätensä mieluiten paperipyyhkeeseen. Siksi paperipyyhkeiden ja wc-paperin saatavuus on kaikkein tärkeintä yleisissä wc-tiloissa.

Tiesitkö tämän käsienpesusta?
Käsien huolellinen kuivaaminen on myös tärkeä osa hyvää käsihygieniaa. Metsä Tissue teetti vuonna 2015 eurooppalaisia yleisiä wc-tiloja koskevan tutkimuksen, jonka mukaan lähes 70 % eurooppalaisista kuivaa kätensä mieluiten paperipyyhkeeseen. Eniten pidettiin annostelijoista, jotka jakavat paperipyyhkeitä yksittäin. Lisäksi hygieniatutkimus todisti, että yleisten wc-tilojen käyttäjät pitävät tietyistä yksityiskohdista, kuten laadukkaista paperipyyhkeistä ja toimivista annostelijoista.

Käsienpesu on tärkeää

Tiesitkö, että toimiston työpöydällä on keskimäärin 400 kertaa enemmän bakteereja kuin sen wc-istuimella?

Kuivaa kädet huolellisesti

Tiesitkö, että käsienpesu ei yksin riitä? Käsien kuivaaminen käsipyyhkeeseen poistaa bakteereita mekaanisesti.

Less is More – tehokkaat tuotteet säästävät resursseja
Katrin-tuotteiden periaate on ”Less is More”, eli vähemmän on enemmän. Laadukkuus ja ympäristöystävällisyys ovat keskeinen osa Katrin-tuotteiden kehitystä. Tehokas konsepti minimoi hygieniariskit ja säästää resursseja pienemmän materiaalinkulutuksen myötä. Konseptiin kuuluu paperi, annostelijat ja oheistarvikkeet, ja sen avulla varmistetaan, että ne kaikki toimivat niin kuin pitääkin. Tämä on tärkeää kaikissa julkisissa tiloissa – ei ainoastaan toimistoissa vaan myös oppilaitoksissa, ravintoloissa, sairaaloissa ja erilaisissa teollisuusympäristöissä. 

Kulutuksen minimoinnin hyödyt:

Hygieniariskien minimoinnin hyödyt

Työpaikan terveyttä ja hygieniaa parantava ratkaisu on tehokas Katrin System -tuotevalikoima. Katrin System -ratkaisuun kuuluu wc-paperi, paperipyyhkeet ja saippua. Se takaa hygieeniset ja terveelliset työskentelyolosuhteet ja auttaa pitämään työntekijät terveinä. Esimerkiksi Katrin Classic System 800 -wc-paperi on samankokoinen kuin tavallinen wc-paperirulla, mutta paperin pituutta on viisi kertaa enemmän. Katrin Inclusive -annostelijaan mahtuu kaksi rullaa, joten wc-paperia on yhteensä 200 metriä. Katrin Classic System Towel -rullapyyhkeessä on yli 700 arkkia laadukkaita paperipyyhkeitä. Ja Katrin Foamwash 1000 ml -vaahtosaippua sopii täydellisesti mille tahansa työpaikalle. Kaikkia tuotteita on erittäin helppo käyttää täydellisesti yhteensopivien Katrin Inclusive -annostelijoiden kanssa.

Poskisuudelmat ovat hauska tapa, mutta työmaailmassa päädytään yleensä kättelyyn. Siksi käsihygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää kaikilla työpaikoilla. Ja juuri siinä Katrin voi auttaa!

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form