Logo Staples

SURE® - Kuka haluaa terveen työpaikan?

Share via:
Diversey

Puhdas työpaikka on terve työpaikka

Sinulle ei varmasti ole yllätys, että turvallinen ja puhdas työpaikka on perusedellytys terveelle työympäristölle. Tiedämme tämän edistävän työntekijöidesi terveyttä. Ja terveet ihmiset työskentelevät tehokkaasti.  Ja tehokkaat ja tyytyväiset ihmiset tuottavat laatua.

SURE-puhtausratkaisujen avulla saat puhtautta, joka suojelee asiakkaittesi ja työntekijöittesi terveyttä ja hyvinvointia.

Onko siivouksesi turvallista?
SURE-tuotevalikoima on kehitetty siten, että tuotteet saavat alimman mahdollisen vaaraluokituksen. Kaikki siivoukseen tarkoitetut puhdistusainetiivisteet on luokiteltu ei-vaarallisiksi ja useimpia aineita voidaan käyttää ilman suojakäsineitä ja -laseja*.  SURE-tuotteet parantavat ei-vaarallisina valmisteina työtekijöiden turvallisuutta.

kauppatavara, pullo, lääke, neste, tutkimus, kemia, muovi, tiede, kontti, harva, teollisuuden, hoito, lasi, vaaka, eristetty, ei henkilö, kierrätys, hoito, laitteet, kemialliset

Suojele työntekijöitäsi ja ympäristöä 

  1. ei vaarallisia ainesosia
  2. ei suojakäsineiden tai -lasien tarvetta siivouksen aikana*
  3. kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että niissä on alin mahdollinen vaaraluokitus

 (*yksi poikkeus, SURE Uunin ja grillin puhdistusaine)

Puhtautta luonnon voimalla
Sealed Air Diversey Care on tuonnut markkinoille SURE-tuotesarjan, jossa on kattava valikoima ammattikäyttöön kehitettyjä puhdistusaineita ja henkilökohtaisia hygieniatuotteita. Tuotteiden suunnittelua on ohjannut tiukat turvallisuus- ja ympäristövaatimukset kuitenkaan tehokkuutta unohtamatta. Tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista ja ne on 100 % biohajoavia. 

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form