Logo Staples

5 tarpeellista toimistoniksiä

Share via:
  • International Paper

Jos haluat menestyä, joudut aina etsimään parhaita tapoja tehostaa tuottavuuttasi, pitää asiat järjestyksessä ja hallita taidokkaasti työajan käyttöäsi. Onneksi on olemassa muutamia nerokkaita tapoja saada aikaan enemmän töissä usealla tasolla. Seuraavassa on 5 toimistoniksiä kokeiltavaksi jo tänään:

Toimistoniksi 1: Puhdista näppäimistösi
Puhdista likainen näppäimistö työntämällä läpinäkyvän teipin pätkää näppäinten välistä.

Toimistoniksi 2: Järjestele virtajohdot
Saat työpöytäsi ympärillä kulkevat virtajohdot järjestykseen ja pois tieltä erilaisilla paperipuristimilla. Kiinnitä puristin työpöytään tai muihin pintoihin ja työnnä johdon pää metallinvärisestä lenkistä läpi.

Toimistoniksi 3: Kuntoile pöytäsi luona
Kuntoiluajan löytäminen voi olla haastavaa. Saat hieman harjoitusta pöytäsi ääressä vaihtamalla tuolisi suureen kuntoilupalloon tai ottamalla käyttöön seisomapöydän.

Toimistoniksi 4: Korjaa kiikkuvat huonekalut
Korjaa heiluvat toimistotyökalut asettamalla niiden jalkojen alle CD-levyjä, jotka suojaavat myös mattoja. Niistä saa myös upeita lasinalusia.

Toimistoniksi 5: Avaa paperipakkaus kätevästi
Onko paperipakkauksen avaaminen vaikeaa, erityisesti muovisen sellaisen? Käytä siis uudella avaamista helpottavalla repäisynauhalla varustettua pakkausta. Sillä riisi voidaan avata nopeasti vain kahdella sormella, ilman että pakkaus repeää hallitsemattomasti. 

Muita etuja ovat:

  • Riisi on avattavissa ilman terävien esineiden käyttöä.
  • Kynnet eivät ole vaarassa vaurioitua.
  • Paperin reuna ei pääse vaurioitumaan vahingossa ja aiheuttamaan paperitukoksia.
  • Koko riisi voidaan ladata tulostimeen kerrallaan tai vaikka useampi riisi samalla kertaa.
  • Pakkauksen avaamisen jälkeen sitä voidaan säilyttää hyllyllä ja jäljellä olevaa paperia ympäröivä pakkaus suojaa sitä.

International Paper kehitti ”Tear Strip -repäisynauhan” koko HP Everyday Papersin paperivalikoimalle. Tämä helppokäyttöinen avaamisratkaisu voitti useita palkintoja kuten EOP Award‚ Product of the Year 2016 (vuoden tuote) ja Benelux Office Products Award 2016. Eräs tuomareista kommentoi: ”Helposti nauhasta auki vedettävä papeririisi on monissa tuotetyypeissä käytetty konsepti, mutta toimistotarvikepaperissa sitä ei ole nähty.”

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form