Logo Staples

edding – kaikki puhuvat turvallisuudesta. Me tarjoamme ratkaisuja!

Share via:
Edding

Työturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää organisaatiosi koosta riippumatta. Riskinhallinta tarkoittaa henkilöstön, omaisuuden ja tietojen suojaamista. Saatat yllättyä, että näillä osa-alueilla oikea ratkaisu tulee eddingiltä!

Pysyvämusteinen edding 8400 CD/DVD/BD -huopakynä: varmuuskopioiden turvaamiseen
Varmuuskopiointi on välttämätöntä, ja yksi kätevä tapa on kopioida tietokoneella olevat tiedostot DVD-levyille ja Blu-ray-levyille. Ne on kuitenkin merkittävä selkeästi, sillä muutoin et tarpeen vaatiessa löydä esimerkiksi viime marraskuun elintärkeää laskentataulukkoa! Tässä kohtaa edding 8400 CD/DVD/BD -huopakynä tulee apuun. Se on ihanteellinen CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjen merkitsemiseen pysyvästi. Pehmeän kuitukärkensä ansiosta se ei vahingoita levyjä. Merkitsemisen jälkeen liuotteeton ja vedenkestävä muste ei tahraa eikä haalistu valossa. edding 8400 on myös tallennusvälineiden johtavan valmistajan Verbatimin hyväksymä. 

edding 8280 Securitas UV -turvamerkintäkynä: parempi katsoa kuin katua

Miten voit suojata omaisuutta eddingin avulla? Mieti tilannetta, jossa jotain on varastettu: mitkä ovat mahdollisuudet, että tavara tunnistetaan ja palautetaan sinulle? Tarvitaan jokin piilossa oleva merkintä – ja sellaisen teet pysyvämusteisella edding 8280 UV -turvamerkintäkynällä! Sillä voi tehdä lähes näkymättömiä merkintöjä käytännössä kaikille pinnoille. Niitä ei voi havaita paljaalla silmällä, mutta ne näkyvät selvästi ultraviolettivalossa. Lisäksi muste on vedenkestävä, kulutuksen- ja valonkestävä sekä nopeasti kuivuva. Tämä varkaudenestoväline sopii myös näkymättömien merkintöjen tekoon.

edding 8850 -puikkokynä: hankalien paikkojen merkintään

Voivatko huopakynät todella parantaa henkilöstön turvallisuutta? Kyllä voivat – ja silloin edding 8850 -puikkokynä pääsee oikeuksiinsa! Pitkä ja ohut metallikärki on ihanteellinen vaikeasti saavutettavien paikkojen merkintään, joten rakentajat, puusepät, sähköasentajat ja putkimiehet voivat merkitä sillä porausreiät erittäin tarkasti. Näin myös työnjohtaja pysyy tyytyväisenä!

edding 950 -teollisuusmarker: riskien merkitsemiseen näkyviksi

Tämän erinomaisen markerin merkintäaine on erittäin peittävää, ja se sopii karkeille, likaisille, ruosteisille ja jopa märille materiaaleille. Ja kun sanomme märkä, tarkoitamme sitä: sukeltajatkin käyttävät edding 950 -huopakynää laivojen komponenttien merkintään vedenalaisissa tarkastuksissa. Liukkaat lattiat, märät seinät, ruosteinen metalli, hauras puu ja muut mahdolliset riskit voidaan merkitä nopeasti siten, että ne on helppo havaita. Vedenkestävä edding 950 ei myöskään tahraa, ja se on erittäin valonkestävä ja kestää jopa 300 celsiusasteen kuumuutta.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form