Logo Staples

Maailmaan ilman työterveyttä ja työturvallisuutta

Share via:
Staples_article

Työterveydestä ja työturvallisuudesta on tullut välttämätön osa jokapäiväistä liiketoimintaa. Työterveys ja -turvallisuus eivät pelkästään vaikuta siihen, kuinka työntekijäsi tekevät tehtävänsä vaan myös heidän hyvinvointiinsa ja yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin.

Tiesitkö seuraavan?

  • 22 % eurooppalaisista työntekijöistä on kärsinyt stressistä, aiheuttaen mantereen talouksille yhteensä 20 000 miljoonan euron kustannukset
  • 61 % ihmisistä työskentelee yli kahdeksan tuntia päivässä
  • 70 % työntekijöistä myöntää työskentelevänsä huonoissa olosuhteissa


On kuitenkin olemassa keino, jolla voit kohentaa työterveyden ja työturvallisuuden luokitustasi ja mahdollistaa ennalta aavistamattomien tapahtumien suunnittelun: riskienhallinta.

Staples Business Advantage on luonut oppaan työterveyden ja työturvallisuuden, sekä työpaikan riskienhallinnan todellisesta merkityksestä. Pyrkimyksemme on korostaa niitä tärkeimpiä seikkoja, jotka voivat aiheuttaa riskin liiketoiminnallesi, sekä tarjota vinkkejä työterveyttä ja -turvallisuutta koskevien luokitusten parantamiseen.

Lataamalla oppaamme pääset lukemaan lisää riskienhallinnan tärkeydestä ja oppimaan laajemmin terveellisen ja turvallisen työympäristön luomisesta.

Vantage Point FI

Form
Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form