Logo Staples

Rakennuksia koskevat turvallisuustoimenpiteet

Share via:
staples

Rakennuksia koskevat turvallisuustoimenpiteet

Kunnossapitopäälliköiden vaativaan työhön kuuluu varmistaa, että kaikki yrityksen tilat ja rakennukset ovat paikallisten lakien ja asetusten mukaisia.

Rakennusten turvallisuus varmistetaan huolehtimalla muun muassa seuraavista asioista:

Paloturvallisuus
Säännöllisten paloturvallisuustarkastusten tavoitteena on tunnistaa kaikki mahdolliset tulipalovaarat, joita on voinut syntyä sen jälkeen, kun tilat on alun perin otettu käyttöön. Tarkista lisäksi, että kaikki työntekijät tietävät, miten heidän on toimittava tulipalon sattuessa. Huolehdi palo-ovien ja palohälyttimien kunnosta ja varmista, että ne toimivat. Ovatko tilojen opasteet ajan tasalla? Jos paloturvallisuustarkastukset jätetään tekemättä ja hätävarustus päivittämättä, yritys voi saada sakot ja ihmishenkiä vaarantua. Julkisissa tiloissa toimivien yritysten on erityisen tärkeää hoitaa nämä asiat kuntoon. 

Terveys ja turvallisuus
Ovatko toimiston kaikki tilat edelleen terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien säädösten mukaisia? Noudattavatko uudet työntekijät yrityksen menettelytapoja? Tarkista huolellisesti, ettei tiloissa ole irrallisia johtoja tai muita esineitä, joihin voi kompastua. Tarkista myös, että porraskaiteet ovat turvallisia käyttää ja kunnolla kiinnitetyt. Varmista, ettei edellisen tarkistuksen jälkeen ole ilmaantunut uusia vaaratekijöitä.  Päivitä terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät ohjeet tarvittaessa ja esimerkiksi silloin, kun yrityksen liiketoimintaympäristö on muuttunut. Huolehdi ensiaputarvikkeiden ajantasaisuudesta ja hanki käytettyjen tarvikkeiden tilalle uudet välittömästi. Varmista, että yrityksen henkilökunta on koulutettu ja hätätilanteita varten on laadittu toimintaohjeet.

Rakennusten turvallisuus 
Tiedätkö, kuka saapuu yrityksesi tiloihin ja kuka poistuu sieltä? Kävijöiden seuranta on erittäin tärkeää. Kulkuluvat, kameravalvonta ja elektroniset älylukot tekevät toimintaympäristöstä turvallisemman – tämä on erityisen tärkeää yrityksissä, joissa käsitellään arkaluonteisia tietoja. 

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form