Logo Staples

Safescan työajanseurantajärjestelmät

Share via:
Safescan

Miten ne toimivat?

Safescanin älykkäät työajanseurantajärjestelmät (TA) yhdistävät uusimman tunnistusteknologian ja kattavat hallintatyökalut ja -ohjelmistot. RFID:n läheisyysteknologia, sormenjälkiteknologia tai ne molemmat poistavat hankaluudet ja virheet, jolloin sekä sinä että henkilökuntasi ovat tyytyväisempiä. Mukana tuleva älykäs TA-ohjelmisto auttaa käyttämään kaikkea keräämääsi tietoa työntekijöiden ja heidän läsnäolonsa tehokkaaseen hallintaan.

Reaaliaikainen oivallus
Safescanin työajanseurantajärjestelmät siirtävät läsnäolotiedot verkkoosi reaaliaikaisesti, joten tiedät aina, kuka on paikalla milläkin hetkellä. Tulipalon tai muun hätätilanteen sattuessa voit tulostaa välittömästi tulipalonimenhuudon yhdellä napsautuksella, mikä maksimoi työntekijöiden turvallisuuden.

JA PALJON MUUTA......
Reaaliaikaisten raportointiominaisuuksien lisäksi voit luoda osasto- ja työntekijäkohtaisia päivittäisiä, viikoittaisia, kuukausittaisia ja kausittaisia raportteja, seurata työvoimakuluja, työtunteja ja poissaoloja, suunnitella työvuorolistoja ja viedä tietoja Exceliin tai haluamaasi palkkahallinto-ohjelmistoon. TA-ohjelmiston rajaton tietokanta, automaattinen varmuuskopiointi ja usean päätteen tukeminen säästävät sinulta aikaa ja rahaa ja saat arvokkaita ja käytännöllisiä oivalluksia.

Hetkessä valmiina ja toiminnassa
Asenna TA-8035 käyttäen mukana tulevaa seinätelinettä, kytke se LAN- tai Wi-Fi-verkkoon, ja pienen hetken päästä mukana tuleva TA-ohjelmisto löytää sen automaattisesti. Syötä työntekijöiden tiedot ja olet valmis aloittamaan kellottamisen! 

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form