Logo Staples

Tesa®-teippiratkaisut: Parempaa turvallisuutta

Share via:

Luottamus on hyvästä, mutta varmuus on paras. Turvallisuus on yrityksille entistä tärkeämpää vahinkojen ja vaarojen välttämiseksi. Tesa on yksi maailman johtavista innovatiivisten teippien valmistajista ja se tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka auttavat varmistamaan tavaroiden ja rakennusten toimintakunnon ja niiden arvon säilymisen. Seuraavat esimerkit näyttävät, millaisia etuja Tesa-teippiratkaisut tarjoavat: 

Tesapack®-pakkausteipit suojaavat paketteja vahingoittumiselta

Verkkokauppa kukoistaa: viime vuonna pelkästään Saksassa lähetettiin noin kolme miljardia tavaralähetystä. Jotta tavarat saapuisivat vahingoittumattomina perille, ovat turvalliset pakkaukset 68 prosentille verkkokauppiaista erittäin tärkeitä tuoreen tutkimuksen mukaan (Saksan verkkokauppiaiden yhdistys Händlerbund). Olipa kyseessä sitten pikkupaketti tai vaarallisten tavaroiden kuljetus XXL-laatikoissa, niin korkealaatuisilla Tesapack® -teipeillä erikokoiset ja -painoiset paketit on helppo sulkea nopeasti ja siististi. Erittäin vahvan suojan antaa esimerkiksi Tesapack® -pakettiteippi Ultra Strong. Se on äärimmäisen kestävä ja rullautuu auki erittäin hiljaisesti. Yksi tärkeä etu on terveellisempi työympäristö, sillä tutkimusten mukaan useista pakettiteipeistä lähtee teipin rullautuessa auki yhtä kova ääni kuin 50 km/h:n nopeudella ajavasta autosta! 

Teippaa poraamisen sijaan: Älykäs työpaikan turvallisuutta lisäävä vaihtoehto

Noin joka kuudes sekunti Saksassa tapahtuu tee-se-itse-harrastelijoihin liittyvä onnettomuus. Loukkaantumisilta eivät kuitenkaan ole turvassa kiinteistönhoidon ammattilaisetkaan, jotka ovat päivittäin tekemisissä terävien esineiden ja työkalujen kanssa. Jotta loukkaantumisilta vältytään, Tesa on kehittänyt itseliimautuvia kiinnitysratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Pysyvään kiinnitykseen tarkoitettu kaksipuolinen Tesa Powerbond® -asennusteippi ja irrotettava Tesa Powerstrips® tekevät taulujen, peilien tai mainoskylttien kiinnityksestä helppoa ja nopeaa. Työhön ei tarvita erityistä asiantuntemusta eikä ylimääräisiä työkaluja. Se parantaa työntekijöiden turvallisuutta ja estää työkalujen asiattomasta käytöstä johtuvat rakennusten vauriot.

Tesa Extra Power® Universal – erittäin vahva ilmastointiteippi, joka pitää maailman koossa

Jokainen sekunti voi olla tärkeä, jotta vältetään suuremmat vahingot: vuotavat putket, särkyneet ikkunalasit ja rikkinäiset rännit ovat hätätapauksia, jotka vaativat nopeaa toimintaa! Erittäin vahva, käsin katkaistava ilmastointiteippi Tesa Extra Power® Universal on luotettava apu korjauksiin, joita ei voi lykätä myöhemmäksi.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form