Logo Staples

Tork Easy Handling

Share via:
Tork

Nopeasti muuttuvassa riskinhallintaympäristössä Tork on kehittänyt lukuisia tuotteita, jotka auttavat pienentämään riskejä. Elämää helpottava Tork Easy Handling™ -pakkausjärjestelmä sisältää nyt entistä enemmän tuotteita. Tork Easy Handling™ on suunniteltu siivousalan henkilöstön ja laitospäälliköiden avuksi. Se lanseerattiin SCA:n havaintotutkimuksen pohjalta, jossa tarkasteltiin siistijöiden työelämää.

Tutkimus paljasti, että huomattava osa siistijöiden työstä koostuu hankalasti käsiteltävien paperipyyhepakettien, wc-paperipakettien ja muiden tarvikkeiden kantamisesta pitkiäkin matkoja. Sekä Tork Carry Pack -muovipakkaukset että Tork Carry Box -pahvipakkaukset on suunniteltu helpottamaan tätä tehtävää.

Muut nopeasti muuttuvassa ympäristössä riskejä pienentävät tuotteemme ovat Tork Vaahtosaippuat, joiden erityinen annostelija on suunniteltu myös käsivoimiltaan heikommille. 

Torkin tuotevalikoimassa on uusi ympäristömerkitty vaahtosaippua, joka sopii erityisesti ravintoloiden, hotellien, koulujen ja sairaaloiden yleisiin wc-tiloihin. Erityisen annostelijan ansiosta saippuan käyttö on helppoa lapsille ja muille käsivoimiltaan heikommille. Tämän vuoksi herkän ihon saippualle on myönnetty Ruotsin reumaliiton hyväksyntä, ja se on sertifioitu Pohjoismaisella ja EU:n ympäristömerkillä. Lisäksi vaahtosaippua ei sotke yhtä paljon kuin nestesaippuat, minkä ansiosta saniteettitilat on helppo pitää puhtaina pidempään.

Kaikki saippuamme ovat suljetuissa kertakäyttöpulloissa kontaminaatioriskin vähentämiseksi. Kertakäyttöpullot on suunniteltu helpottamaan saippuan vaihtoa ja nopeuttamaan täyttämistä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form