Logo Staples

Visual Security wherever business takes you, from 3M

Share via:
3m

Mobiililaitteiden turvallisuuden hoitaminen on kriittistä mille tahansa organisaatiolle. 3M ™ Tietoturvasuojan käyttö edesauttaa työn liikkuvuutta.

Office, business, sisätiloissa, aikuinen, tietoa, työntekijä, nainen, tekniikka, mies, tietokone, yhteistyö, asiakirjan, Kokous, tiimityö, Työpöytä, airport, ryhmä, ihmiset, luottamus, commerce


Tilastotietoa

  • 80 % mahdollisuus, että olkapääsi yli on jo luettu tietoa 1
  • £3.5 mio, Tämä on keskimääräinen kustannus yritykselle jokaisesta tietomurrosta 2
  • 96 % tietomurroista vuonna 2010 olisi voitu välttää 3
  • 52 % kannettavien käyttäjistä UK:ssa eivät välitä visuaalisesta turvallisuudesta 4
  • 67 % työskentelevistä ammattilaisista USA:ssa on käsitellyt luottamuksellista tietoa toimiston ulkopuolella 5

Sources: 1 ico.org.uk/enforcement/fines 2 Research commissioned by 3M UK PLC 2007 3 Symantec Corporation – 2010 Annual Study: UK Cost of a Data Breach  4 Verizon – Data Breach Investigations Report 2011 5 Visual Data Breach Risk Assessment Study, by Herbert H. Thompson, Ph.D., Chief Security Strategist, People Security Consulting Services PLC, 2010.

office, Business, laptop, sisätiloissa, aikuinen, tietokone, tekniikka työntekijän internet suit, viestintä, nainen, Kokous, luottamusta, tietoa, yhteys, muotokuva, aulassa, ihmiset, onnea


Ei tarvita muuta kuin uteliaat silmäparit

Yrityksen tai sen asiakkaiden luottamuksellisiin tietoihin pääsy ei vaadi IT eksperttiä ... ainoastaan uteliaat silmäparit.

Yhä useammat työntekijät lukevat ja katsovat yrityksen tietoja nk. ei turvallisissa olosuhteissa kuten junissa ja kahviloissa.

Tämä asia on ajankohtainen myös avokonttoreissa ja epävirallisissa toimistotiloissa, missä työntekijä voi paljastaa arkaluontoista kaupallista informaatiota tai henkilöstö -tietoa.

Näytöllä oleva sisältö on helposti nähtävissä kelle tahansa ulkopuoliselle, joka istuu vieressäsi tai vain kulkee ohitse.

Business, sisätiloissa, ihmiset, aikuinen, yksi, mies, office, tietokone, muotokuva, sit, ICT näköinen, laptop, menestys, yhteys, istunnon, nainen, sisällä, viestintä

ISO27001 Standardi

3M Tietoturvasuojat ja näytön naarmuntumissuojat edistävät yrityksen ISO27001 standardin täytäntöönpanoa.

Information Security Management System on kansainvälinen standardi. "Laitteet tulee sijoittaa tai suojata siten, että vähennetään ympäristöön liittyviä uhkia ja vaaroja ja estetään ulkopuolisten pääsy tietoihin. Tietoturvasuoja on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa toteuttaa tämä kontrolli (ISO 27001 control 9.2.1)"

3M Tietoturvasuoja; helppo asennus ja edullinen ratkaisu

Kehitetty moniin eri laitemalleihin kuten pöytänäytöt, kannettavat, älypuhelimet ja tablet-tietokoneet. Sopii helposti useimpiin näyttöihin.

Valitse ainutlaatuinen musta tietoturvasuoja estämään näytön vilkuilu molemmilta sivuilta; samalla voit edelleen jatkaa tietojen katselua. 

Pidä näytöllä olevat asiakas- ja henkikökohtaiset tiedot turvassa

aikuinen, terveydenhuolto, lääke sisätiloissa, sairaala, lääkäri, nainen ja mies, sairaanhoitaja, ihmiset, potilas, toimisto, katse, klinikka, yhtenäinen, stetoskooppi, lääkintälaite, vaatteet, huone, lääkäri

 

Tietoturvasuoja valokeilassa

Liikkuvaa työtä tekevät kohtaavat korkeampaa tietoturvauhkaa. Luottamuksellisiin tietoihin pääsy ei vaadi IT eksperttiä ... vain uteliaat silmäparit. 

ISiksi on yhä tärkeämpää, että liikkuvaa työtä tekevät tunnistavat visuaalisen turvallisuuden kohonneen uhkan ja ryhtyvät toimiin suojellakseen luottamukselliset tiedot ulkopuolisilta henkilöiltä.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form