Logo Staples

Yksinkertainen ja luotettava vaihtoehto nauloille ja ruuveille

Share via:
  • Tesa

Monet pienet ja keskisuuret yritykset ovat suurten haasteiden edessä nykyisissä markkinaolosuhteissa – nopeasti muuttuvat markkinat, kasvava kilpailu ja laadukkaan työvoiman tarve ovat pk-yritysten huolenaiheita. Voimavarojen optimaalinen käyttö on ratkaisevaa pienelle yritykselle, jotta se pysyy tilanteesta huolimatta kilpailukykyisenä. Tämä tarkoittaa myös sellaisen työpaikan tarjoamista työntekijöille, jossa tilat hyödynnetään optimaalisesti ja jossa on ystävällinen ja kutsuva ilmapiiri. Monille yrityksille sellaisen työpaikan toteuttaminen voi kuitenkin osoittautua haasteelliseksi: Vaikka tarvitaan käytännöllisiä ja yksinkertaisesti toteutettuja toimistotiloja, tarvittavia asennuksia ei usein kuitenkaan suoriteta asianmukaisesti. Pienyrityksille ongelmana on se, että useimmiten toimistotilat eivät ole niiden omistamia, vaan tilat on vuokrattu. Monet yritykset välttävät poraamista ja asentamista, jottei vuokratiloihin aiheutuisi vahinkoja.

Siksi on ilmeistä, etteivät perinteiset kiinnitysmahdollisuudet, kuten ruuvit ja naulat, enää täytä nykypäivän yritysten vaatimuksia. Siksi monet yritykset turvautuvat kaksipuolisiin itseliimautuviin kiinnitysvaihtoehtoihin modernin ja joustavan työpaikan toteuttamisessa. Edut ovat selvät:

Kiinnittäminen on yksinkertaista, eikä kalliita työkaluja tarvita
Itseliimautuvien kiinnitysvaihtoehtojen ilmeisin etu on luonnollisesti kiinnittämisen helppous. Osien tukevaan kiinnittämiseen ei tarvita asiantuntemusta, taitoja, kalliita työkaluja eikä aikaa vievää perehtymistä. Lisäksi itseliimautuvien kiinnitysmahdollisuuksien kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu nykyisin sopiva vaihtoehto jokaiselle pinnalle – olipa kyseessä tapetti, kaakelilaatta, kipsi tai kivi.

Helppo poistaa
Poistaminen on usein yhtä yksinkertaista kuin kiinnittäminenkin. Vaikka monet tuotteet takaavat varman ja pysyvän pidon, ne voidaan silti poistaa jälkiä jättämättä ja usein myös käyttää uudelleen. On kuitenkin aina tärkeää ottaa huomioon oikean tuotteen valinta kullekin pinnalle.

Vähemmän vaurioita
Monet yritykset välttävät vuokraamiensa tilojen laajaa kunnostamista, sillä seinät voivat vaurioitua nopeasti. Erityisesti keittiö- ja wc-tilojen kunnostustöissä kokemattomat asentajat saattavat aiheuttaa nopeasti vaurioita, joilla on pitkäaikaisia seurauksia, esimerkiksi poraamalla putkiin tai kaapeleihin. Lisäksi elektronisten laitteiden käyttö kosteissa tiloissa on aina vaarallista.

Vähemmän loukkaantumisia
Monet raskaiden työkalujen käyttäjät tuntevat niitä kohtaan tiettyä kunnioitusta, ja syystäkin: Pelkästään Saksassa yksityisille rakennusalan ammattilaisille tapahtuu vuosittain noin 300 000 tapaturmaa. Siksi monet mieluummin siirtävät asennustöitä kuin tarttuvat itse poraan ja vasaraan. Kokeneillekin asentajille ruuvaus, poraus ja vasarointi voivat nopeasti muuttua vaarallisiksi. Liiallinen itsevarmuus porakoneen käytössä voi johtaa huolimattomuuteen. Monet esimerkiksi laistavat tarvittavien suojalasien ja asianmukaisen vaatetuksen käytöstä. Löysät hihat, ketjut tai pitkät avoimet hiukset voivat tarttua nopeasti poraan ja johtaa ikäviin seurauksiin.

Vähemmän pölyä
Vammautumiset ja tapaturmat eivät ole sähkötyökalujen ainoita vaaroja. Suorien ruumiillisten vammojen lisäksi vaarana on pölystä aiheutuva epäsuora terveydellinen haitta. Monien perinteisten kiinnitystyökalujen käytön aikana syntyy suuria pöly- ja likamääriä. Säännöllisestä pölyhaitalle altistumisesta voi aiheutua merkittäviä vaikutuksia terveydelle sekä pitkäaikaisia seurauksia, kuten astmaa tai allergisia reaktioita. Luonnollisesti jokaista asennustapaa ei voi korvata reiättömällä vaihtoehdolla – perinteisiä kiinnitystapoja tulisi siitä huolimatta pyrkiä välttämään mahdollisimman usein terveysriskin vähentämiseksi.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form