Logo Staples

Lue myös

edding – auttaa saavuttamaan tavoitteesi

Share via:
Edding

Kun parannat tehokkuutta toimivan viestinnän avulla, voit tehostaa tiedonkulkua, kouluttaa yleisöäsi – ja liiketoimintaideoiden esittely onnistuu paremmin. edding on yli 55 vuoden ajan tarjonnut laajan valikoiman kirjoitus- ja merkintätuotteita, joiden avulla saavutat tavoitteesi ja päivität työpaikkaasi.

Osallistutpa tärkeään kokoukseen, intensiiviseen aivoriiheen tai työtovereille pidettävään esitykseen: lehtiö- ja valkotauluille tarkoitetut edding-huopakynät tarjoavat luotettavan ja huolettoman kirjoitus- ja merkintäratkaisun sekä auttavat siten yrityksiä ja työntekijöitä parantamaan suorituskykyään ja tuottavuuttaan.

teksti, symboli, internet, ratkaisu, ruisku, koostumus, teknologian, tutkimuksen, ihmiset, koulutukseen, strategia, suunnittelu, World Wide Web, kehitys, vaaka, kuva, organisaatio, luovuus, tiedot

Ota kaikki hyöty tuotteistamme

eddingin valkotaulu- ja lehtiötaulutuotteiden käyttöikää voidaan helposti pidentää täyttämällä ne uudelleen. Tämä on paitsi ympäristöystävällistä, myös kustannustehokasta!

Mitä jos huopakynän korkki jää vahingossa auki? eddingin cap-off-musteen ansiosta huopakynät ovat käyttövalmiita vielä jopa muutaman päivän jälkeen.

Kätevä ja käytännöllinen… Lehtiö- ja valkotauluille tarkoitetuissa edding-huopakynissä on sisäänrakennettu taskupidike, joten ne ovat aina käden ulottuvillasi – valmiina käyttöön spontaaneissa tai aikataulutetuissa kokouksissa.

etiketti, merkki, symboli, banneri, business, Näytä, kuva, neliö, eristyksissä, kuva, painiketta, design, teksti, malli, myytävänä, jäsen, tilaus, aika, graafinen, tag
Refill, lääke, ei henkilö, tekniikka, tiede, laitteet, desktop, kuva, teollisuus, eristetty, lääketieteen, terveys, tutkimus, kontti, lasi, etiketti, symboli, testi, hoito, muovi
liiketoiminnan nainen, sisätiloissa, paperi, ihmiset, menestys, koulutus, rahoitus, menestys, älykkyys, office, merkki, kaavio, finance, nykyaikainen, internet, teknologia, näyttelijä, kirjoittaminen, haku

edding-huopakynät valkotauluille – vakuuttavien esitysten asiantuntija

soveltuvat kirjoittamiseen ja merkintään ei-huokoisille pinnoille, esimerkiksi valkotaululle tai lasille. Nämä laadukkaat ja luotettavat esitysten apuvälineet sisältävät valonkestävää mustetta, joka on nopeasti kuivuva ja kuivapyyhittävä.

edding-huopakynät lehtiötauluille – loistava valinta lähtemättömän vaikutuksen tekoon

Suunniteltu erityisesti lehtiötaulukäyttöön. Vesipohjainen muste tekee erittäin sujuvaa jälkeä kirkkain värein eikä vuoda paperin läpi, joten vaikutelma on täydellinen – joka kerta.

Jos siis tarvitset laadukkaita, kestäviä, ilmeikkäitä ja luovia kokoushuoneratkaisuja, edding tarjoaa parhaat mahdolliset tuotteet tavoitteiden ja ideoiden toteuttamiseen.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form