Logo Staples

Legamaster – Kaikki tarvittava vahvaan suoritukseen

Share via:
Legamaster

Legamaster tarjoaa työtilaasi runsaan valikoiman ratkaisuja, joilla saat viimeisellä vuosineljänneksellä tuloksia aikaan. 

Vietitkö virkistävän kesäloman? Jos sait akkusi ladattua ja olet täynnä uutta virtaa, tämä on oikea hetki varmistaa kilpailukykysi. Legamaster tarjoaa työtilaasi runsaan valikoiman ratkaisuja, joilla saat loppuvuonna hyviä tuloksia aikaan.

Legamaster PROFESSIONAL -valikoima tunnetaan toimistotarvikkeista, jotka kuuluvat jokaiseen yhteisölliseen työtilaan.

ei henkilö, näyttö, business, teknologia, paperi, tyhjä, huonekalut, laitteet, sisätiloissa, eristetty, tyhjä, office, yksi, näyttö, tietokone, elektroniikka, billboard, ihmiset, nykyaikainen, taulukko
Business, paperi, kuvitus, sivu, teksti, vaaka, symboli, asiakirjan, internet, World Wide Web, merkki, tietoja, eristyksissä, pystysuora, etiketti, turvallisuus, teknologia, tiedot, suunnittelu, viestintä

Huipputuotteisiimme kuuluu laadukas, kestävä ja naarmusuojattu Legamaster PROFESSIONAL -valkotaulu. Se sopii loistavasti ideoiden muodostamiseen, visualisointiin ja kirjaamiseen inspiraation hetkellä.  Taulu on premium-tuote, jossa ajaton muotoilu yhdistyy monipuolisiin asennusta, käyttöä ja pyyhkimistä helpottaviin ominaisuuksiin. Se on ensiluokkainen väline, joka tukee ja tehostaa kokouksia, tiimipalavereita, työpajoja ja muita yhteistyötilanteita.

Legamaster MagicWipella valkotaulun pyyhintä on nopeaa ja helppoa. Tehokas mikrokuituliina poistaa jopa vaikeasti irrotettavat merkit ja tahrat (jopa pysyvämusteisen huopakynän), joten valkotaulusi pysyy pitkään aivan uudenveroisena.

Legamaster PROFESSIONAL Kit on monipuolinen valikoima laadukkaita tarvikkeita, joiden avulla käytät valkotaulujamme tehokkaasti ja vaivattomasti. Pakkaukseen kuuluu 10 tauluhuopakynää, puhdistuspyyhkeitä, valkotaulun puhdistusaine, voimakkaita magneetteja sekä kynäkotelona toimiva pyyhin.  

Legamaster tuo viestisi näkyviin!

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form