Logo Staples

Luo tulevaisuuden työympäristö Legamasterin avulla

Share via:
Legamaster

Työympäristöt muuttuvat nopeasti yrityksissä kautta maailman.  Tulevaisuuden toimistoissa tuottavuutta, luovuutta ja innovaatiota parannetaan joustavuudella, avoimuudella ja yhteistyöllä. Avainasemassa ovat etenkin korkea laatu, sopeutuvuus, monikäyttöisyys ja vuorovaikutus.

Tulevaisuuden toimisto rakentuu tiettyjen merkittävien trendien pohjalle. Näihin kuuluvat liikkuvuus, lisääntynyt spontaanin ja vapaamuotoisen kanssakäymisen tarve sekä siirtyminen suurista konferenssitiloista pienempiin kokoushuoneisiin. Kanssakäymisen ja yhteistyön edistämistä varten yritysten tulisi sisällyttää kokouksiin ainakin yksi osio, joka ilman teknologisia apuvälineitä kehittää luovaa ja yhteistyökeskeistä ilmapiiriä lehtiötauluilla, Magic-Chart-kalvoilla sekä muilla käsin kosketeltavilla ja interaktiivisilla työkaluilla.

Business, ei henkilö, eristetty, paperi, contemporary, teknologia, asiakirjan, pystysuora, sisätiloissa, kuvitus, laitteet, luovuus, tiedot, tyhjä, tyhjä, office, neuvoja, tietoja, teollisuus, graafinen suunnittelu

Legamasterin liikuteltava Silvertec-lehtiötaulu on hyvin tunnettu ja olennainen apuväline kaikkiin yhteistyötä painottaviin työtiloihin. Se on helppokäyttöinen, joustava ja mukautuva ratkaisu, joka sopii etenkin visualisointiin sekä ideoiden kehittelyyn ja kirjaamiseen ryhmissä. Kaareva pinta ja ergonominen muotoilu tukevat kättä kirjoitettaessa. Metallisessa lehtiötaulussa on laadukas hopeanvärinen päällyste, ja sen korkeutta on helppo säätää. Viisisakarainen pohja ja lukittavat pyörät tekevät liikuttelusta helppoa ja nopeaa.

Ainutlaatuinen ja yllättävä Legamaster Magic-Chart Whiteboard tarjoaa heti valmiin kirjoituspinnan silloin, kun tavallista valkotaulua tai lehtiötaulua ei ole saatavana. Se on täydellinen, heti käyttövalmis ratkaisu spontaaneihin tai suunniteltuihin kokouksiin. Sähköstaattiset kalvot kiinnittyvät helposti mille tahansa pinnalle (puu, betoni, lasi, tapetti), eivätkä jätä tahroja tai liimajäämiä. Kalvojen paikkaa voidaan vaihtaa helposti ja saumattomasti useaan otteeseen. Tämä on erinomainen ratkaisu aivoriihiin, hahmotteluun sekä tiiviiseen ja keskittyneeseen ideointiin.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form