Logo Staples

MeetSPACE: yhteistyön uusi aika

Share via:

Yrityksissä valmistaudutaan työntekijöiden paluuseen työpaikalle. Yhteistyölle ja keskinäiselle yhteydenpidolle tarvitaan uudenlaisia muotoja. MeetSPACE-tilojen – joissa yhteiset suuret saavutukset saadaan aikaan – käyttöön tarvitaan muutoksia. Staples toimii luotettavana oppaanasi MeetSPACE-tiloja koskevissa uusissa suosituksissa.

Pysäytä bakteerit ja virukset

Kesken asialistan käsittelyn, tärkeiden sähköpostien selaamisen ja lounasvaihtoehdoista keskustelemisen tapahtuu se, mitä on pelätty – joku aivastaa. Aiemmin tämä olisi kirvoittanut ”terveydeksi”-kommentteja muilta, mutta nyt monet katsovat aivastelijaa moittivasti ja huolestuneina. Eikä ihme: WHO:n mukaan yskimisen ja aivastelun lennättämät pisarat laskeutuvat läheisille pinnoille, myös alle metrin päässä olevien ihmisten päälle, mikä lisää tartuntariskiä. Oikeat toimenpiteet kuitenkin minimoivat tartuntariskiä, joten työskentelyä voidaan jatkaa turvallisesti. Virusten tai vain siitepölyallergian aiheuttamasta aivastelusta ei tarvitse huolestua, kun yleiset työskentely- ja kokoontumistilat suunnitellaan turvavälien ja hygienian ehdoilla.

Turvalliset ja puhtaat kulkuväylät

Virallisen MeetSPACEn lisäksi toimistossa on paljon muitakin yleisiä tiloja. Huomiota on kiinnitettävä ainakin kokoushuoneesta poistumiseen, käytävillä kulkemiseen, porraskaiteisiin, hissin käyttöön sekä vastaanottotiskillä odotteluun. MeetSPACE-tilojen päivittäisen käytön hyvällä suunnittelulla voi olla merkittävä vaikutus.

Tutkimusten mukaan mikro-organismit leviävät 80-prosenttisesti käsien kautta. Siten kaikkeen käsillä tehtävään, kuten ovien avaamiseen ja hissin painikkeiden painamiseen, on kiinnitettävä uuden normaalin aikana tarkasti huomiota. Ovet kannattaa pitää auki, jos vain mahdollista. Palo-ovien yhteyteen varataan käsihuuhdeannostelijat. Myös erityiset ovenavaajat ja kosketustyökalut ovat mahdollinen ratkaisu. Kosketustyökaluja voi käyttää moneen tarkoitukseen; niillä voi esimerkiksi painaa hissin painiketta tai valita haluamansa kahviannoksen kahviautomaatista.

Haluatko lisätietoja toimiston yleisimpien kulkureittien suojaamisesta? Keskustele oman yhteyshenkilösi kanssa jo tänään.

http://www.mkda.com/miami/news/how-covid-19-will-change-the-workplace/

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/getting-workplace-ready-for-covid-19.pdf

https://www.who.int/teams/risk-communication/employers-and-workers?gclid=Cj0KCQjw-_j1BRDkARIsAJcfmTG7MHYsdwG9UCMQNVMmtbRhDKYmm1zuCDnB9e5xzQcFdFP0xjbqDFIaAlmaEALw_wcB

https://www.flashpack.com/careers/creative-ways-to-work-from-home-during-coronavirus/

https://www.osha.gov/Publications/OSHA3990.pdf

https://thereceptionist.com/blog/protect-your-office-from-the-risk-of-infectious-disease-starting-in-the-lobby/

https://www.nytimes.com/interactive/2020/03/15/business/economy/coronavirus-worker-risk.html

https://www.brickunderground.com/live/coronavirus-covid-19-rethinking-elevator-etiquette-buildings-nyc

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form