Logo Staples

Nimikortit: Tärkeä osa hyvää yhteistyötä

Share via:
  • durable

Yrityksen sisäinen hedelmällinen yhteistyö on tärkeä avain projektien onnistumiselle.
Henkilökohtaiset tapaamiset ovat yhä edelleen erittäin tärkeä. Kannattaa valmistautua hyvin, jotta yhteistyö sujuu mutkattomasti. Oli sitten kyseessä sisäinen kokous tai talon ulkopuolinen tapahtuma: Asianmukaiset nimikyltit ovat tärkeä osa onnistuneelle dialogille. Näin identifioidaan selkeästi liikekumppanit ja asiakkaat.

Messuilla, yleisillä paikoilla tai kokouksessa – nimikyltit ovat aina tärkeä osa ammattimaista yrityskuvaa. Riippuen siitä mihin tarkoitukseen niitä käytetään, tarvii tuotteen olla yksilöity: korkean Premium laadun nimikyltit, joissa on hieno muotoilu ja ammattimainen ulkonäkö ja enemmän standardoidut nimikyltit, jotka sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Nimimerkkien ihanteellinen organisointi kahdessa vaiheessa:

Vaihe 1: Valitse oikea nimimerkki
Erilaiset vaatimukset nimen merkkien määräytyvät erityisissä tilaisuuksissa. Näin selkeä luettavuus tekee puheen helpoksi muille ihmisille.
Täydellinen ammatilliseen ulkonäköön: PRESTIGE-nimimerkit DURABLE. Korkealaatuiset nimilaput ovat saatavilla tyylikkäässä alumiinirungossa, tyylikkäässä mustassa palkissa tai ilman runkoa yksinkertaisen ulkonäön vuoksi. Sneaky: Pienikokoinen SMART CLIP -nimi-merkki voidaan kiinnittää esim. Paita kauluksessa, selässä tai solmussa. Voit tukea ensimmäistä vaikutelmaa sopivan nimen avulla ja asettaa kulmakiven onnistuneelle viestinnälle tällä tavoin!

Vaihe 2: etiketin nimilaput helposti ja tehokkaasti
Ihanteellinen nimimerkkien yksinkertaiseksi merkitsemiseksi: ilmainen tulostusohjelma DURAPRINT®. Ohjelmisto on kertakäyttöinen verkossa (www.duraprint.eu). Sen avulla voidaan luoda yksilöllisiä malleja, jotka voidaan tulostaa ammattimaisesti ja jotka voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tulostus on helppoa DURABLE BADGEMAKER®: n avulla. Jokaisella DURABLE-nimimerkillä on kätevä mikro-rei'itetty paperiarkki nimimerkkille, joiden mitat on tallennettu DURAPRINT®-tuotteeseen.

Vihje: Käytännöllinen tietokannan toiminto mahdollistaa nimimerkkien valmistamisen nimeä ja kuvia jne. Muutamalla napsautuksella, jotta suuri määrä nimimerkkejä suurille tapahtumille voidaan luoda helposti.

Nimikyltit: Ole luova ja innovatiivinen! Anna yriyksellesi henkilökohtainen nimi.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form