Logo Staples

Lue myös

Oikeat varustevalinnat – Nobolta, visuaalisten esitystuotteiden asiantuntijalta

Share via:
Nobo

Kokoushuoneet heijastavat suoraan yrityksesi imagoa, ja huoneiden varustelu vaikuttaa suoraan tuottavuuteen. Oikeanlaisen ympäristön luominen ja parhaiden laitteiden ja varusteiden käyttäminen on tärkeää kokouksen onnistumisen kannalta mutta myös sen kannalta, millaisen vaikutelman asiakkaat ja vierailijat yrityksestä saavat.

NOBO auttaa tekemään oikean valinnan tarjoamalla kattavia ratkaisuja kokousten järjestämiseen.

Lehtiötaulut

Lehtiötaulu sopii moniin eri tarkoituksiin: tietojen esittämiseen, kokoukseen valmistautumiseen tai ryhmässä tapahtuvaan ideointiin. Sitä voi käyttää kirjoitustaulun ohessa ideoiden ja ajatusten muistiin kirjaamiseen ja esittämiseen. Oli käyttötarve mikä tahansa, valikoimasta löytyy varmasti siihen sopiva.

Valkotaulut

Nobo-valkotaulujen laaja valikoima on kehitetty ideoiden yhdistelyä ja viestinnän tehostamista varten. Ne tuovat ihmiset yhteen ja herättävät ideat henkiin. Valkotaulut ovat olennainen osa tiimityötä, organisointia, ideointia ja kommunikointia. Ne auttavat parantamaan tuottavuutta ja tehokkuutta sekä yleisellä että yksilöllisellä tasolla.

Työpöytä, office, nainen istuu sisätiloissa, Kokous, koulutus, tiimityö, huone, liiga, huonekalut, business, ryhmä, tuoli, aikuinen, luokkahuoneessa, tietokone, mies, yhteistyö, työntekijän
Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form