Logo Staples

Tee brändistäsi unohtumaton näillä kuudella mahtavalla oheistuoteidealla

Share via:
  • Staples_article

Kaikki pitävät lahjoista ja brändätyistä tuotteista. Kaikki promootiomateriaali ei kuitenkaan ole samanarvoista. Laadukas tuote voi lisätä bränditietoisuutta ja näkyvyyttä sekä muodostaa suoran yhteyden yrityksen ja asiakkaan välille. Brändätyillä tuotteilla voi helposti luoda potentiaalisia asiakaskontakteja esimerkiksi messuilla, konferensseissa ja verkostoitumistapahtumissa.

Mistä sellaisia tuotteita sitten saa? Tietysti Staplesilta. Seuraavaksi esittelemme muutaman hyödyllisen ja laadukkaan tuotteen, jotka ovat vain jäävuoren huippu siitä, mitä kaikkea voimme tehdä. Helposti räätälöitävät ja toimitettavat tuotteet tuovat lisäarvoa asiakkaiden ja prospektien arkeen – ja siitä on kiittäminen juuri sinua.

1. Vesipullot 
Kerro, että välität ympäristöstä ja terveydestä jakamalla yksilöityjä, uudelleentäytettäviä vesipulloja. Saatavilla on muovisia, lasisia ja metallisia malleja sekä suodattimia ja sisäosia, joten voit suunnitella erottuvia ja brändistäsi kertovia tuotteita ja samalla auttaa janon sammuttamisessa. Lisäksi tällaista tuotetta käytetään päivittäin jopa kuukausien ajan, joten brändisi on ensimmäinen asia, joka asiakkaille tulee mieleen vettä juodessa. 

2. USB-muistitikut 
USB-muistitikut ovat toinen käytännöllinen valinta. Kaikki tarvitsevat muistitikkuja joskus, joten ne ovat suosittu valinta lahjaksi, ja niiden suunnittelussa on todella tilaa luovuudelle. Väri- ja painatusvaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat, mutta myös USB-muistitikkujen muotoa voi muuttaa. Tikku hoitaa asiansa, olipa se punainen ja kulmikas tai chilipaprikan muotoinen. Tärkeintä on, että se on helposti tunnistettavissa ja brändisi mukainen.

3. Varavirtalähteet 
Nykypäivän katkeamattomien yhteyksien maailmassa vielä hyödyllisempi vaihtoehto on varavirtalähde. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin virran loppuminen kesken tärkeän työn. Niinpä tyylikäs ja hyvällä maulla brändätty varavirtalähde voi olla lahjojen parhaimmistoa. Ne ovat tyyliltään yleensä varsin hillittyjä, joten kannattaa suunnitella riittävän vähäeleinen tuote. On kuitenkin hyvä lisätä muutama yksilöllinen elementti, jotta brändisi erottuu ja asiakkaat muistavat, ketä virransyötöstä on kiittäminen.  

4. Aurinkolasit 
Tyylikkäät aurinkolasit ovat taatusti kaikkien mieleen. Lisäksi ne ovat helposti räätälöitävissä. Värivaihtoehdot ovat rajattomat neonväreistä neutraaleihin, mutta kannattaa miettiä, miten brändi tuodaan esille. Laseissa ei esimerkiksi välttämättä tarvitse näkyä yrityksen nimeä. Sen sijaan kannattaa harkita pienen logon tai muun yksityiskohdan painamista sangan ulkoreunalle ja jättää tarkemmat tiedot sisäpuolelle. Näin yritys pysyy näkyvillä ja mielessä siistin hillitysti.

5. T-paidat
Kaikki pitävät T-paidoista, mutta liian räikeästi brändiä esittelevät vaatekappaleet hautautuvat usein komeron perukoille. Näin ei kuitenkaan ole pakko käydä. Mukavan ja tyylikkään paidan painaminen ei ole vaikeaa, mutta vaatii suunnittelua. Sen sijaan, että yrityksen logon painaa keskelle rintaa, sitä voi pienentää hieman ja asetella sen vaikkapa selän yläosaan tai hihaan. Etuosaan sopii paremmin vetävä kuvitus tai iskulause, joka ilmentää yrityksen brändiä, missiota tai käynnissä olevaa kampanjaa. 

6. Muistikirjat 
Mahdollisesta vanhanaikaisuudestaan huolimatta tyylikkäät ja laadukkaat muistikirjat ovat aina muodissa. Aivoriihet käynnistyvät usein sillä hetkellä, kun kynän kärki koskettaa paperiin. Niinpä muistikirja on täydellinen ilmaislahja kaikkien alojen ammattilaisille. Muista kuitenkin, että useimmat ihmiset jättävät käyttämättä tuotteita, joissa brändi näkyy ylikorostetun selvästi. Kanteen kannattaa siis painaa pelkästään esimerkiksi yrityksen logo, ja tarkemmat tiedot voi jättää sisäkansiin ja etulehdille. 

Tuotteiden toimittamisessa oikeille henkilöille kannattaa noudattaa yksinkertaisuuden periaatetta. Miksi haaskata rahaa toimitus- ja pakkauskuluihin, kun taatusti paremman vaikutelman saa antamalla tavarat henkilökohtaisesti? Olipa ständisi tapahtumassa tai vilkkaalla kadulla, brändättyjen tuotteiden jakaminen on mahtava ja nopea tapa potentiaalisten asiakkaiden ja ohikulkijoiden tavoittamiseen.

Usein kanssakäyminen koostuu vain tervehdyksistä ja kohteliaisuuksista, mutta kannattaa pyrkiä myös pitkällisempään vuorovaikutukseen. Esimerkiksi varavirtalähteiden ja muiden arvokkaiden lahjojen saamiseksi vastaanottajaa voi pyytää kuuntelemaan esityksen, skannaamaan tunnisteen tai antamaan yhteystiedot. Näin asiakkaat ansaitsevat lahjan ja samalla tutustuvat brändiisi tai yritykseesi paremmin. 

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form