Logo Staples

Työpaikka järjestykseen yhteistyöllä!

Share via:
  • Dymo

Toisinaan käy niin, että tarvitut työkalut eivät ole helposti saatavilla toimistossa, mikä voi hankaloittaa työntekoa.  Nykypäivän toimistoympäristössä yhteistyö on avain menestykseen. Yhteiset, helppokäyttöiset ja monipuoliset laitteet edistävät avointa työkulttuuria ja yhteistyötä. 

Enemmän organisointia, enemmän tehokkuutta, enemmän yhteistyötä!
Tunnisteiden käyttö ja organisointi auttaa työntekijöitä luomaan entistä turvallisemman, tuottavamman ja tehokkaamman työskentely-ympäristön. Tarratulostimet ja tarrat voivat auttaa organisaatioita monenlaisissa tarroitustehtävissä ja tehostaa työntekoa:

Uusi DYMO® MobileLabeler on Bluetooth®-ominaisuutensa ansiosta ihanteellinen tarratulostin toimistoympäristöön – useat käyttäjät voivat muodostaa siihen yhteyden ja tulostaa älypuhelimestaan tai tabletistaan.  Ilmainen DYMO Connect -sovellus ja Bluetooth®-yhteys mahdollistavat nopean käyttöönoton, kun taas oikeinkirjoituksen tarkistus, laaja fonttivalikoima ja muut ominaisuudet nopeuttavat jopa 24 mm leveiden tarrojen tekemistä. 

MobileLabeler in avulla voit helposti huolehtia järjestyksenpidosta toimistossa ja matkalla. Älypuhelimella voit tulostaa tarroja missä tahansa. Siihen tarvitaan vain 5 yksinkertaista vaihetta:

  1. Lataa DYMO® Connect -sovellus
  2. Muodosta DYMO® MobileLabeler -yhteys
  3. Luo teksti
  4. Mukauta tarrasi
  5. Tulosta 

Kannettavaa laitetta voi käyttää helposti yhdessä työtovereitten kanssa. Toimistolaitteiden yhteiskäyttö auttaa edistämään yhteishenkeä toimistossa. Kehitä organisaatiota selkeillä merkinnöillä ja värikoodeilla. Yli 20 teippivärin, -koon ja -materiaalin valikoima auttaa löytämään oikeat tarrat haluttuun käyttökohteeseen!

Käytä tietokoneesi kanssa LabelWriter TM 450 Turbo -tarratulostinta osoitetarrojen, lähetystarrojen, viivakoodien ja nimikylttien tulostamiseen. Voit unohtaa kalliit ja hankalat tarra-arkit. Järjestyksenpito on helppoa ja nopeaa, sillä voit tulostaa vain haluamasi määrän tarroja. Voit jopa mukauttaa tarrasi PC- tai Mac®-tietokoneella**.

 

*DYMO MobileLabeler on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows® 7 tai uudempi, Mac OS® v10.4 tai uudempi, Android™ 4.4 tai uudempi, iOS® 8.0 tai uudempi. DYMO Connect on yhteensopiva Android™- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.
**Yhteensopivuus: Windows® 7 tai uudempi ja Mac OS® X v10.8 tai uudempi. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Mac ja OS ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Share via:

Lue myös

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form