Logo Staples

Lue myös

Yhteistyötä Post-it® ja Command™ -tuotteiden avulla

Share via:
Post-it

Mitä ikinä oletkin tekemässä − optimoimassa prosesseja, suunnittelemassa tai ideoimassa − Post-it® -viestilaput ovat oikeat työkalut avuksesi. Ja Command™ -koukkujen avulla voit hyödyntää kokoustilan seinäpintaa ilman pelkoa seinäpinnan vahingoittumisesta.

Post-it® -luentotaululehtiö auttaa sinua tekemään palavereistasi tehokkaampia. Kirjoita palaverin aikana muistiin faktat ja ideat käyttämällä hyväksesi lehtiön suurta pintaa. Post-it® -luentotaululehtiöitä on saatavilla tavallisena tai ruudutettuna. Kun sivu on täynnä, voit sen takana olevan liimapinnan avulla kiinnittää sivun melkein mihin tahansa seinään tai muuhun pintaan. 

Post-it® Table Top luentotaululehtiö : liikkuva versio Post-it® luentotaululehtiöstä. Ihanteellinen täydentämään puutteellista neuvottelutilaa. Se seisoo omillaan ja on niin kevyt, että sitä on helppo kuljettaa mukana.

Post-it® Super Sticky -viestilaput mahdollistavat sujuvan yhteistyön. Voit palaverien aikana kerätä asiat ja ideat, sitten helposti jakaa ne osallistujien kesken kiinnittämällä ne näkyviin mihin tahansa seinään, johon ne kiinnittyvät kätevän liimapintansa ansiosta. Post-it® Super Sticky -viestilappuja on tarjolla monessa eri värissä ja ne ovat täydellinen työkalu käytettäväksi palaverien aivoriihissä.

Command™ -koukut auttavat sinua järjestelemään työpöytäsi tai kotitoimistosi ilman huolta seinäpinnan vahingoittumisesta. Command™ -koukut ovat ihanteellisiä, kun on tarve ripustaa jotain, kuten kuvia, kehyksiä, kelloja, fläppitauluja, kylttejä, johtoja jne. Laaja valikoima eri kokoisia ja vahvasti kiinnittyviä Command™ -tuotteita mahdollistavat ripustamisen ilman reikiä. Ja kun haluat poistaa ripustamasi tuotteen, saat koukun poistettua jälkiä jättämättä. Tehosta työpistettäsi Command ™ -tuotteiden avulla.

Share via:
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form