Staples Solutions käyttää evästeitä (ja vastaavaa teknologiaa) tiedon keräämiseen, tallentamiseen ja analysointiin, jotta voimme kehittää käyttökokemustanne verkkosivuilla sekä markkinoida kohdennetusti. Nämä evästeet keräävät henkilötietoja. Lue lisää Evästekäytännöstämme https://www.staplesadvantage.fi/evastekaytanto/ sivuiltamme sekä Tietosuojaselosteestamme https://www.staplesadvantage.fi/privacy-policy/, kuinka tällä verkkosivulla käsitellään henkilödataa. Käyttämällä tätä sivua tai klikkaamalla OK, hyväksyt evästeiden käytön.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

Arvostamme Staplesilla asiakkaidemme luottamusta. Jotta voimme ansaita luottamuksesi, kunnioitamme yksityisyyttäsi käsitellessämme sivustomme www.staplesadvantage.fi (jäljempänä ”Verkkosivusto”) käyttöön ja Verkkosivustomme kautta tekemiisi maksutapahtumiin liittyviä henkilötietoja. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, kuka hallitsee sinusta keräämiämme henkilötietoja, mitä teemme niillä ja miten voit vaikuttaa siihen, miten käytämme näitä tietoja.

Tietääksesi kuinka käytämme verkkosivuillamme evästeitä, lue Evästekäytännöstämme

Kuka hallitsee sinusta kerättyjä henkilötietoja?
Henkilötietojasi kerää, käsittelee ja käyttää Staples Finland Oy (”Staples”) rekisterinpitäjänä. Meidän tavoittaa osoitteesta Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki.

Staples Finland Oy kuuluu kansainväliseen Staples Solutions –konserniin ja Staples Solutionsin kansainvälisen tietosuojavaltuutetun tavoittaa osoitteesta: privacy@staples-solutions.com

Mitä henkilötietoja Staples kerää?
Keräämme henkilötietoja, jotka vapaaehtoisesti annat meille rekisteröityessäsi palveluun tai suorittaessasi maksutapahtuman Verkkosivustomme kautta, sekä tilaustesi käsittelyyn mahdollisesti liittyviä henkilötietoja. Tämän kaltaisia henkilötietoja ovat mm.: titteli, etu- ja sukunimi, yrityksen nimi, Y-tunnus (jos on), syntymäaika, sukupuoli, sähköpostiosoite, käyttäjänimi ja salasana, toimitus- ja laskutusosoite (mukaan lukien postinumero, postitoimipaikka ja maa), puhelin- ja faksinumero, tilattujen tuotteiden tyyppi ja määrä, tilausnumero, tilauspäivä, tilauksen käsittelyn tila, palvelun toimituksen päivä ja aika, tilauksen arvo, valuutta, maksutiedot, kuten luottokortin numero ja voimassaoloaika, sinulle tehdyt tuotepalautuspyynnöt tai tarjoukset sekä seuraavat tiedot, jos ne annetaan vapaaehtoisesti: miten sait tietää Verkkosivustosta, käyntikorttisi, henkilöstömäärä ja yrityksen perustamisvuosi, jos olet yritysasiakas (yhteisesti ”tapahtumatiedot”).

Saatamme myös kerätä Verkkosivustomme käyttöön liittyviä käyttötietoja, kuten IP-osoitteesi, mitä tuotteita olet katsellut ja mitkä tuotteet olet laittanut ostoskoriin, tulitko Verkkosivustolle ohjaussivulta tai kohdistetun mainossähköpostin linkistä tai toisen verkkosivun mainoksesta, joka viittasi Verkkosivustoomme. Lisäksi saatamme kerätä tietoa ohjaussivusta, kohdistetusta mainossähköpostista tai mainoksesta sekä IP-osoitteesi mainostoimintamme tehokkuuden analysoimiseksi (yhteisesti ”käyttötiedot”).

Miten Staples käyttää henkilötietojani?
Tapahtumatietoja käytetään tilaustesi ja maksujesi käsittelyyn, tilaustasi koskevaan viestintään kanssasi, sinulle tarkkaan mukautetun markkinointiviestinnän tarjoamiseen, tuotepalautusten ja asiakaspalvelupyyntöjen käsittelyyn, tuotteiden takaisinvedoista ilmoittamiseen sekä lainmukaisiin vaatimuksiin, kuten petosten ehkäisemiseen, toiminnan auditointiin, lainmukaisiin oikeustoimiin, yrityksen sisäiseen tietoturvaan tai henkilöllisyyden varmistamiseen.

Rekisteröityjen asiakkaiden kohdalla käyttötietoja ja tapahtumatietoja (maksutietoja lukuun ottamatta) käytetään myös Verkkosivustolla näytettyjen tuotteiden mukauttamiseen mielenkiintosi kohteiden mukaan.

Jos tilaat Staplesin markkinointiviestintää tai uutiskirjeen, Staples analysoi lisäksi tapahtuma- ja käyttötietojasi kaupallisen viestinnän mukauttamiseksi tarkkaan mieltymystesi mukaan.

Millä laillisella perusteella keräämme henkilötietojasi?
Jokaisella keräämällämme henkilötiedolla tulee olla lainmukainen peruste, joka pohjautuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen eli General Data Protection –asetukseen. Me keräämme tietoa perustuen seuraaviin perusteisiin:

  1. Asiakassopimuksesi toimeenpanon vaatimukset
  2. Lainmukaisen velvollisuudet
  3. Lainmukaisten oikeuksiemme
  4. Suostumukseesi.

Kenen kanssa Staples jakaa henkilötietojani?
Staples on palkannut Verkkosivuston hoitoon liittyviä kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, kuten ylläpito-, verkkosivu- ja markkinointi-, IT-ylläpito-, toimitus- sekä maksu- ja ALV-verifiointipalveluntarjoajia. Tämän lisäksi Staples on palkannut palveluntarjoajia, jotka mahdollistavat Verkkosivuston lisätoimintoja, joita voit käyttää harkintasi mukaan. Tällaisia toimintoja voivat olla esimerkiksi chat-sovellus tai tuotearvostelutoiminto. Näille palveluntarjoajille annetaan vain ne henkilötiedot, jotka ne tarvitsevat palvelunsa tarjoamiseen, eivätkä ne saa käyttää tai luovuttaa henkilötietojasi muihin tarkoituksiin ilman etukäteen antamaasi suostumusta.

Jos tilaat Staples-markkinointiviestintää ja uutiskirjeen, nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muita tapahtuma- ja käyttötietoja jaetaan Staples Solutionsin kanssa. Näin he voivat analysoida mielenkiintosi kohteita ja mukauttaa kaupallista viestintää tarkkaan mieltymystesi mukaan, sillä ne ovat vastuussa sähköpostimarkkinoinnista Euroopassa ja maailmanlaajuisesti.

Jaamme tapahtumatietosi Staples Solutionsin kanssa, jotta se pystyy asemassaan mahdollisten takaisinvetojen hoitajana Staples Solutions -konsernin puolesta ottamaan sinuun yhteyttä takaisinvedon tapauksessa.

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti saatamme jakaa henkilötietoja lainvalvontaviranomaisten tai muiden tahojen kanssa lain niin vaatiessa tai silloin, kun katsomme sen kohtuullisesti tarpeelliseksi, jotta voimme suojella oikeuksiamme tai muiden oikeuksia, kamppailla petosrikollisuutta vastaan tai panna käytäntöön Verkkosivuston käyttöehdot sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Palveluntarjoajamme ja muut tiedon saajat saattavat sijaita Euroopan ulkopuolisissa maissa, jotka eivät tarjoa kotimaasi tasoista tietosuojaa. Palveluntarjoajat ja muut tiedon saajat varmistavat riittävän tietosuojatason lain vaatimassa laajuudessa Safe Harbor -sertifioinnilla tai EU:n mallilausekkeilla.

Kuinka kauan säilömme henkilötietojasi?
Henkilötietosi tuhotaan tai tehdään anonyymiksi, kun henkilötietojasi ei enää tarvita tietosuojaselosteessa mainituista syistä.

Jossain tapauksissa tietoja säilytetään pidemmän aikaan lain vaatimista syistä. Voimme myös säilöä tietoja omia lainmukaisia oikeuksiamme varten, kuten petostapauksissa, riita-asioissa tai sopimusjärjestelyissä kolmansien osapuolien kuten toimittajiemme, kanssa.

Miten voin rajoittaa henkilötietojeni käyttöä ja jakamista?
Lähetämme sinulle henkilökohtaista markkinointiviestintää vain, jos olet erikseen antanut luvan tällaiseen viestintään. Yritysasiakkaille voimme lähettää asiakkuutta koskevaa markkinointiviestintää asiakkuussopimuksemme luvalla. Voit perua luvan milloin tahansa ilmaiseksi viimeisemmän markkinointiviestin lopussa olevasta linkistä tai puhelimitse 010 681 681, kirjeitse Staples Finlandin kautta (PL 109, 00101 Helsinki), sähköpostitse asiakaspalvelu ( a) staples.fi tai lähettämällä viestin verkkolomakkeen kautta asiakaspalveluumme.

Kuinka voin tarkastella tai päivittää tunnistettavissa olevaa tietoa itsestäni?
Meille on tärkeää, että tietokantojemme tieto on paikkansapitävää ja ajantasaista. Jos haluat käyttää oikeuttasi tarkastella sinusta kerättyjä henkilötietoja ja tehdä niihin asianmukaisia muutoksia tai poistaa tietoja, voit soittaa suoraan asiakaspalvelijalle numeroon 010 681 681. Kun soitat meille, meidän täytyy varmentaa henkilöllisyytesi, ennen kuin voimme antaa sinulle pääsyn henkilötietoihisi.

Tämä tietosuojaseloste on julkaistu 25-5-2018. Varaamme oikeuden muuttaa ajoittain tietokäytäntöjämme.

Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form