Staples Business Advantage
Asiakaskohtaiset painotuotteet

Täyden palvelun asiakaskohtaiset painotuotteet

EasyPlus-osastomme auttaa sinua löytämään sopivat asiakaskohtaiset painotuotteenne, kuten logopainettut kirjekuoret ja -paperit, käyntikortit ja pakkaustarvikkeet. Tämän jälkeen voit normaalitilauksesi yhteydessä tilata tuotteita aina lisää. Helppoa kuin mikä!

Räätälöidyt painotuotteet

Räätälöidyt, asiakaskohtaiset toimiston tuotteet, kuten käyntikortit, leimasimet ja kirjekuoret nostavat yrityksesi imagon uudelle tasolle. Kun hankit asiakaskohtaiset painotuotteesi Staplesilta, voit luottaa laatuun.

Lomakkeet, etiketit ja pakkausratkaisut

Löydät kattavan valikoiman omiin tarpeisiisi räätälöitäviä etikettejä, tarroja, logoteippejä sekä pakkausratkaisuja – kätevästi yhdestä paikasta.

Varastonhallinta

Pidämme huolta, että liiketoimintasi kannalta tärkeimmät tarvikkeet eivät pääse loppumaan. Seuraamme tilannetta ja raportoimme kulutuksesta.

Työvaatteet

Meiltä löydät kaikki vaatteet yrityksesi tarpeisiin. Etsitpä varastotyöntekijöiden haalareita, vastaanottovirkailijoiden asuja, rakennustyöntekijöiden työvaatteita tai siivoushenkilökunnan suojavaatteita, meiltä löydät sopivat ratkaisut.

Sukella mahdollisuuksien maailmaan

Räätälöidyt palvelut, yksinkertaistetut prosessit ja jatkuvat säästöt nostavat yrityksesi uudelle tasolle.

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Ota yhteyttä edustajaamme, niin saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Jos yrityksessäsi on vähemmän kuin 20 työntekijää, Staples-myymälät ovat sinua varten.

Let's talk in person FI

Let's talk in person FI
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form