Staples Business Advantage
Puhtaus- ja hygieniaratkaisut

Puhtaus- ja hygieniaratkaisut

Pidä toimitilasi siistinä ja turvallisena tehokkailla puhtausratkaisuilla, jotka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Löydät kaiken tarvitsemasi yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Pesu- ja puhdistusaineet

Huolehdi asiakkaiden ja työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta. Me tarjoamme siivoustarvikeratkaisun, joka sopii sinun budjettiisi ja tarpeisiisi. Valitse joko Staplesin oman brändin tuotteita tai alan johtavien merkkien tarvikkeista.

Kiinteistönhuollon tarvikkeet

Varmista, että tiloissasi on aina saatavilla oikeat tavarat, jotka takaavat sekä henkilöstön että vierailijoiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Vierailijakortit, antibakteeriset tuotteet, desinfiointiaineet, henkilösuojaimet ja ensiapupakkaukset – löydät meiltä kaiken tarvitsemasi kiinteistön turvallisuuteen ja siisteyteen. 

Siivousvälineet

Saat meiltä sekä asiantuntijoiden neuvoja että kaikki tarvittavat välineet, joiden avulla liiketilasi pysyy siistinä joka päivä – roskapusseista ja siivousliinoista pölynimureihin ja moppeihin. Toimitamme tuotteet kätevästi samalla tilaamiesi toimistotarvikkeiden kanssa.

Kattava palvelu

Puhtausasiantuntijamme auttaa sinua ottamaan käyttöön yrityksellesi sopivat ratkaisut. Seuraamme kulujanne sekä tilauksienne kehitystä säännöllisissä kehityspalavereissanne, joiden perusteella voimme vastata tarpeisiisi vielä paremmin. Arvioinnin myötä pystyt myös vaikuttamaan prosesseihinne sekä kuluihinne entistä tehokkaammin. 

Tuoteryhmät

Ehdotetut tuotteet

STAPLES ASTIANPESUTABLETTI ALL-IN-ONE/50
KIILTO SUPERQUICK YLEISPUHD.AINE 0,75L
JÄTESÄKKI 200L MUSTA 9204 /10
KATRIN 92261 ROSKAKORI 25L MUSTA
SWEP TERÄVÄKUIVAIN 50CM SININEN
NILFISK GD 930 S PÖLYNIMURI

Kuvastot

Puhtaus- ja hygieniaratkaisut

Selaile verkossa

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Ota yhteyttä edustajaamme, niin saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Jos yrityksessäsi on vähemmän kuin 20 työntekijää, Staples-myymälät ovat sinua varten.

Let's talk in person FI

Let's talk in person FI
Ottaa yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form