Staples Business Advantage
Teknologia- ja laiteratkaisut

Teknologia- ja laiteratkaisut

Teknologiaratkaisujemme avulla työskentelet tämän päivän muuttuvassa maailmassa nopeammin, fiksummin, helpommin ja tehokkaammin. Saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimittajalta, joka välittää liiketoiminnastasi yhtä paljon kuin sinä itse.

Liikkuva työ

Anna työntekijöillesi tilaisuus tehdä työnsä hyvin muuallakin kuin perinteisessä toimistoympäristössä. Teknologiaratkaisumme ja toimistolaitteemme kannustavat tuotteliaisuuteen myös muuttuvassa työympäristössä ja tien päällä.

Tulostusratkaisut

Ratkaisujemme avulla löydät juuri toimistoosi sopivat tulostuslaitteet ja -teknologiat, eikä hyllystäsi ei ikinä lopu kopiopaperi tai tulostusväri. Pidämme myös huolta tulostusvärien kierrättämisestä ympäristöystävällisesti.

Työpisteratkaisut

Älykkäisiin työpöytäratkaisuihin investoiminen on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista antaa lisäpotkua tuottavuudelle. Meiltä saat oman toimistosi työtapoihin soveltuvat ergonomiset laitteet, tilaa säästävät LED-näytöt ja langattomat näppäimistöt.

Turvallisuus

Muuttuvassa toimistotyössä on tärkeää pysyä mukana viimeisimpien teknologiaratkaisujen tasalla. Hankkiessasi Staplesilta uutta tablettia, älypuhelinta tai tietokonetta, voit huoletta antaa vanhan laitteesi kierrätettäväksemme, eikä sinun tarvitse olla huolissasi säilömiesi tietojen vääriin käsiin päätyisestä. Autamme myös sinua varustautumaan tietomurtojen varalle.

Kokous- ja neuvotteluratkaisut

Avaimet käteen ratkaisumme sisältää kartoituksen, ratkaisuehdotuksen, laitteet ja tarvikkeet sekä asennuksen.

Tuoteryhmät

Ehdotetut tuotteet

LOGITECH M185 LANGATON HIIRI HARMAA
HP PAGEWIDE PRO 477DW MONITOIMITULOSTIN
WENGER SHERPA 16" LAPTOP SLIMCASE
STAPLES RELAY USB 3.0 FLASH DRIVE 16GB
FELLOWES 60CS SILPPURI 4X50MM
MOUSETRAPPER ADVANCE 2.0 BLACK/WHITE

Kuvastot

Teknologiaratkaisut

Selaile verkossa

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Ota yhteyttä edustajaamme, niin saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Jos yrityksessäsi on vähemmän kuin 20 työntekijää, Staples-myymälät ovat sinua varten.

Let's talk in person FI

Let's talk in person FI
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form