Staples Business Advantage
Toimistotarvikkeet

Tarvitsetko toimiston tarvikkeita helposti ja äkkiä?

Kyniä, paperia, muistilappuja, tulostimen värikasetteja... Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi. Saat kaiken toimiston perustarvikkeista asiantuntijaneuvoihin, tulostusratkaisuista ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin – yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Ympäristöystävälliset tarvikeratkaisut

Haluatko tehdä toiminnastasi ekologisempaa? Se onnistuu helposti. Meiltä löydät laajan valikoiman ympäristöystävällisiä toimistotarvikkeita, esimerkiksi täysin kierrätettyjä asiakirjakansioita, uudelleentäytettäviä kirjoitusvälineitä ja aurinkoenergialla toimivia laskimia. Ympäristöystävälliset tuotteet tunnistat Easy on the Planet -merkistämme.

Staples-merkin tuotteet

Etsitkö tyylikästä muistiota, käytännöllisiä muistikirjoja tai innovatiivista nitojatekniikkaa? Staplesin oman tuotemerkin valikoimasta löydät helposti kaiken tarvitsemasi. Edulliset tuotteet on suunniteltu helpottamaan työpäiväsi kulkua laadusta tinkimättä.

Sukella mahdollisuuksien maailmaan

Räätälöidyt palvelut, yksinkertaistetut prosessit ja jatkuvat säästöt nostavat yrityksesi uudelle tasolle.

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Ota yhteyttä edustajaamme, niin saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Jos yrityksessäsi on vähemmän kuin 20 työntekijää, Staples-myymälät ovat sinua varten.

Let's talk in person FI

Let's talk in person FI
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form