Staples Business Advantage

Staples Business Advantage. Make More Happen.

Staples on nykyään alansa suurin yritys, joka palvelee asiakkaita 30 Euroopan maassa ja 20 muulla markkina-alueella ympäri maailman. Emme ainoastaan myy toimistotarvikkeita, vaan pyrkimyksemme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Teitpä töitä kotona tai toimistossa, me varmistamme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tehdäksesi tavoitteistasi totta.

Miten? Saat tarvitsemasi avun, koska henkilökuntamme on omistautunut liiketoimintaratkaisuihin. Staples Business Advantage® räätälöi asiakkuusohjelmia yli 20 henkilöä työllistäville yrityksille. Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi oman asiakkuusvastaavan, sinulle räätälöidyt hinnat sekä täyden valikoiman tuotteita ja palveluita mahdollisimman alhaiseen kokonaishintaan.

Mitä tahansa tarvitsetkin, olemme tukenasi tarjoamassa apua ja ammattitaitoa, useampia vaihtoehtoja ja parempaa vastinetta rahoillesi. Me Staplesilla teemme kovasti töitä auttaaksemme sinua menestymään. MAKE MORE HAPPEN

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua

Ota yhteyttä edustajaamme, niin saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Jos yrityksessäsi on vähemmän kuin 20 työntekijää, Staples-myymälät ovat sinua varten.

Let's talk in person FI

Let's talk in person FI
Ota yhteyttä
close

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua?

Voit soittaa Staplesin asiakaspalveluun numeroon:

010 681 681

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Get help FI

Form